logomoulkiotis epejergasiakreatos
Υπεύθυνος Ομίλου: Μουλκιώτης Παναγιώτης
Στρατηγού Ρόκα Νικολάου 48, Μάνδρα, 19600, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ: 2105556910 - 2105550800
Κιν:  6940726555
logo allantika
Αλλαντοποιία Μουλκιώτης

Επεξεργασία Κρέατος - Παρασκευάσματα
από τα ιδιόκτητα καταστήματά μας

kreas delicatessen
Κρεοπωλείο - Λιανική Πώληση

Hellenic Premium Meat
Hellenic Premium Meat


ATHENIAN DELI
ATHENIAN DELI

Τεμάχια Μόσχου

  • Κεφάλι

    Το κεφάλι μοσχαριού γίνεται ολόκληρο στο φούρνο (λαδόκολλα).

    Γλώσσα και Μάγουλα: Τεμάχια του κεφαλιού, ιδανικά για βραστό, στιφάδο ή κοκκινιστό.
  • Στήθος

    τεμάχιο με κόκαλο ιδανικό για σούπες ή κοκκινιστά.
  • Ελιά

    Λαιμός (ελιά): Με κόκαλο ή χωρίς, κατάλληλο για σούπες ή κοκκινιστό, κιμά ή και ψητό φούρνου.
  • Μπριζόλες

    Οι πρώτες μπριζόλες ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα ή στο γκριλ, όπως επίσης και στην κουζίνα.
  • Μπούτι

    Το μπούτι περιλαμβάνει τα εξής:
    Νουά
    Στρογγυλό
    Κιλότο
    Τράνς
    Ουρά
  • Κότσι (ποντίκι)

    Πλούσιο σε κολλαγόνο. Ιδανικό για σούπες και κοκκινιστό.
  • Σπάλα

    κομμάτι κατάλληλο για ψητό φούρνου, κοκκινιστό και για κιμά.
    Σπαλομήτα ή Βασιλοπούλα: κομμάτι της σπάλας άπαχο, πολύ τρυφερό. Ιδανικό για λεμονάτο, ψητά κατσαρόλας ή γάστρα.
    Χτένι: κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη, πολύ μαλακό, για κοκκινιστό, σούπες, λεμονάτο και ψητό φούρνου.
  • Σπαλομπριζόλες

    Σπαλομπριζόλες: Οι μπριζόλες (σταυλίσιες) που βρίσκονται μετά το λαιμό, ιδανικές για φούρνο, σχάρα ή γκριλ (εξαιρετικά μαλακές).

    Καπάκι: Bρίσκεται πάνω από τις σπαλομπριζόλες και προορίζεται για βραστό ή κιμά.
  • Φιλέτο

    Φιλέτο: καταπληκτικό κομμάτι για ψητό στη σχάρα, ζουμερό και νόστιμο.

    Κόντρα φιλέτο: Μπριζόλα κόντρα με το φιλέτο ή T-bone στέικ. Ιδανικό για ψητό σχάρας ή φούρνου, ψητό κατσαρόλας, όπως επίσης και για γκριλ ή τηγάνι. Το κομμάτι αυτό πωλείται και χωρίς το φιλέτο ή και χωρίς κόκαλο.
  • Εντόσθια

    Τα εντόσθια περιλαμβάνουν:

    Συκώτι: πλούσιο σε σίδηρο, ιδανικό για ψητό, τηγανιτό ή στιφάδο.

    Καρδιά: Η καρδιά μοσχαριού μπορεί να γίνει βραστή ή τηγανιτή.

    Κοιλιά (πατσά): Ιδανικό για βραστό ή κοκκινιστό.
  • Πλευρά

    Πλευρά: ψήνονται ολόκληρα ή κομμάτια, εξαιρετικά για ψητό.

    Στηθοπλευρές: (σιδηρόδρομος) κομμάτι με κόκαλο ιδανικό για σούπες, κοκκινιστά ή γιουβέτσι στο φούρνο.
  • Λάπα (κοιλιά)

    Λάπα: (κοιλιά) κατάλληλο κρέας για κιμά.
  • Πόδια

    Ιδανικά για σούπες.
  • Ουρά

    Ιδανική για σούπες, στιφάδο ή κοκκινιστό, πολύ μαλακό κομμάτι γι' αυτούς που ξέρουν.
4hs genias

Λουκάνικο Γεμιστό με φέτα Π.Ο.Π., τομάτα & πράσινη πιπεριά

Χοιρινό λουκάνικο γεμιστό με φέτα Π.Ο.Π., τομάτα & πιπεριά πράσινη φλάσκα, καπνισμένο για 7 ώρες σε ξύλα οξιάς. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό νωπό χοιρινό κρέας και μόνο απο επιλεγμένα κομμάτια αυτού, έτσι ώστε η σχέση κρέας - λίπους να είναι ιδανική.

Η φέτα είναι Π.Ο.Π. και τα ζαρζαβατικά διαλέγονται καθημερινά ολόφρεσκα από Έλληνες παραγωγούς.
Γεμίζεται μόνο σε φυσικό ζωικό έντερο και τα μπαχαρικά είναι φρεσκοαλεσμένα διατηρώντας τα έντονα αρώματά τους. Καπνίζεται επί 7 ώρες σε ξύλα οξιάς και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δώρο γευστικών εκρήξεων για τον ουρανίσκο.

Συσκευασία / Τυποποίηση
Προϊόν Χύμα Εστίαση (χονδρικής) Λιανική
Λουκάνικο γεμιστό 100g ανά κιλό 1kg 3kg 300g (3x100g)
Λουκάνικο γεμιστό 175g ανά κιλό 1kg 3kg 350g (2x175g)

*Τα παραπάνω προϊόντα σε συσκευασίες χύμα ανά κιλό έχουν διάρκεια ζωής 10 ημερών.
** Τα παραπάνω συσκευασμένα προϊόντα εστίασης και λιανικής έχουν διάρκεια ζωής 2-3μήνες.

pistopoiitika moulkiotis

  • All
  • Βραβευμένα
  • Γαλοπούλες
  • Διάφορα
  • Ζαμπόν
  • Καπνιστά
  • Λουκάνικα
  • Μερακλίδικα
  • Μορταδέλες
  • Μπέικον
  • Παραδοσιακά
  • Ωρίμανσης
Περισσότερα hold SHIFT key to load all Περισσότερα

Μουλκιώτης Π. ΕΠΕ - Εγγύηση Ποιότητας

Όλα τα κρέατά μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας. Απαιτούμε και διεκδικούμε από στους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας, ακόμη καλύτερη ποιότητα χωρίς επανάπαυση.

  • Αγωνιζόμαστε για να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα προϊόντων.
  • Σύγχρονη παραλαβή εμπορευμάτων από μηχανικά μέσα σε ράμπα εκφόρτωσης αποκλείοντας έντομα και σκόνη εξασφαλίζοντας την Ψυκτική Αλυσίδα.
  • Επενδύουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησης και στον εκσυγχρονισμό των εργαλείων μας.
  • Επενδύουμε στο χώρο και το περιβάλλον αναμονής.
  • Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε και να συζητήσουμε τις δικές σας απόψεις κι εκδοχές όσων έχουμε πετύχει έως σήμερα.
Πιέζουμε συνεχώς για την μείωση των τιμών χωρίς καν τον τραυματισμό της ποιότητας.

Ιστορικά

1998

Έναρξη ατομικής επιχείρησης

Μουλκιώτη Παναγιώτη στην Μάνδρα
2009

Μετεγκατάσταση Εταιρείας

σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και μεταβολή της σε Ομόρρυθμη Εταιρεία
2013

Βράβευση στη 2η Οργανοληπτική

αξιολόγηση Προϊόντων με βάση το κρέας Ανωτέρας Ποιότητας
2014

Βράβευση στη 3η Οργανοληπτική

αξιολόγηση Προϊόντων με βάση το κρέας Ανωτέρας Ποιότητας
2015

Βράβευση στη 4η Οργανοληπτική

αξιολόγηση Προϊόντων με βάση το κρέας Ανωτέρας Ποιότητας
2016

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

και μεταβολή από Ο.Ε σε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης

Υπηρεσία Μουλκιώτη Delivery

Από Δευτέρα έως Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ διανομή κατ’ οίκον με τον ιδιόκτητο ψυχόμενο στόλο μας.

Είμαστε οι μοναδικοί στη διανομή κρεοπωλείου με ιδιόκτητο ψυχόμενο στόλο διατηρώντας την ψυκτική αλυσίδα όπως άλλωστε ορίζει και η πιστοποίηση HACCP που διαθέτουμε με τα πρότυπα ISO 22000:2005.

Πληρωμή και με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα αφού τα αυτοκίνητα μας είναι εξοπλισμένα με ασύρματα POS.

Πιστοποιήσεις

Newsletter

Μάθετε πρώτοι νέα και προσφορές μας!
Όροι και Προϋποθέσεις
 
Xρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...