Σακούλα Γιούλμπασι
Μιξ κρεάτων χωρίς κόκκαλο σε σακούλα ψησίματος με κεφαλοτύρι, τομάτα, μπέικον μαριναρισμένα με μπαχαρικά.
Εκτέλεση:
Ψήνουμε τη σακούλα γιούλμπασι, κάνοντας μια τρύπα στην κορυφή, για 2:30 έως 3 ώρες στους 180°C στη θέση του φούρνου πάνω - κάτω. Αφού ψηθεί βγάζουμε τη σακούλα από το φούρνο και τη γυρίζουμε ανάποδα κλείνοντας με τρόπο την τρύπα για να κατέβουν τα υγρά της σακούλας και στο στεγνό κομμάτι της.
Αφήνουμε 15 λεπτά και σερβίρουμε με πατάτες, ρύζι ή πουρέ.
Προϊόν | Τυποποίηση | Συσκευασία |
Γιούλμπασι | ανά κιλό | κιβώτιο |