Τηγανιά Κοτόπουλο Μαριναρισμένη
Έτοιμη τηγανιά κοτόπουλο από φιλέτο στήθος μαριναρισμένη σε λάδι με μυρωδικά και πολύχρωμες πιπεριές.
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε καλά (σε αντικολλητικό τηγάνι) χωρίς να προσθέσουμε λάδι ή μπαχαρικά. Κατόπιν σβήνουμε με λευκό κρασί (1 κρασοπότηρο ανά κιλό τηγανιάς) και περιμένουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί όλο το κρασί. Μόλις η τηγανιά αρχίζει να τσιτσιρίζει και πάλι με το λάδι της, είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΜΑΤΑ & ΦΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ & ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
Προϊόν | Τυποποίηση | Συσκευασία |
Τηγανιά Κοτόπουλο μαριναρισμένη | ανά κιλό | σε vacuum ή σκαφάκι |