Τηγανιά Χοιρινή μαριναρισμένη
Έτοιμη χοιρινή τηγανιά από σπαλολαιμό μαριναρισμένη σε λάδι με μυρωδικά και πολύχρωμες πιπεριές.
Εκτέλεση...
Τσιγαρίζουμε καλά (σε αντικολλητικό τηγάνι) χωρίς να προσθέσουμε λάδι ή μπαχαρικά.
Κατόπιν σβήνουμε με λευκό κρασί (1 κρασοπότηρο ανά κιλό τηγανιάς) και περιμένουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί όλο το κρασί.
Μόλις η τηγανιά αρχίζει να τσιρτσιρίζει και πάλι με το λάδι της, είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Προαιρετικά
Για τους λάτρεις της φέτας προσθέτουμε ντομάτα και φέτα στην καυτή τηγανιά μέσα στην πιατέλα και ανακατεύουμε.
Προϊόν | Τυποποίηση | Συσκευασία |
Τηγανιά Χοιρινή μαριναρισμένη | ανά κιλό | σε vacuum ή σκαφάκι |